Adviespol wint Sterkste Schakel

Meer dan alleen administratie ...
Meer
Beleidsadvies
Wilt u beleid ontwikkelen en uitvoeren voor uw Oost-Europese inwoners en cliënten? AdviesPoL is een gewaardeerde gesprekspartner voor uw beleidsmakers.
Meer
Filialen
Om de hoogste kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen zoeken we voortdurend nieuwe locaties voor onze kantoren.
Onze filialen
Bedrijfsadvies
Hebt u arbeidsmigranten uit Oost-Europa onder uw werknemers? AdviesPoL levert kennis en ervaring om zo goed mogelijk met elkaar te werken.
Meer
Vertaling en tolken
AdviesPoL levert vertalingen en tolken voor de Poolse taal en die voor andere Midden- en Oost-Europese landen.
Meer

Wij willen de integratie van Oost-Europese migranten in Nederland bevorderen. Door advies en praktische bijstand aan bedrijven, overheden, instellingen en migranten op het gebied van ondernemerschap, cultuur, formaliteiten en taal.

Nieuws

23.10.2017

Vanaf 20.10 tot 26.10.2017 onze kantoor AdviesPol – MAASDRIEL is tijdelijk gesloten van wegen herfstvakantie. Wij zijn weer bereikbaar vanaf 27.10.2017 Adviespol Maasdriel Steigerboom 5 A 5331 KA Kerkdriel maasdriel@adviespol.nl tel: +31 6 19 58 30 20

Meer
19.09.2017

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Pools. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de alternatieve taal. Je kunt klikken op de link om naar de actieve taal over te schakelen. Otwarcie nowego biura w Zeeland

Meer
25.08.2017

Wij nodigen U uit om kennis te maken met een artikel van  Rijnstreek Business over AdviesPol.

Meer
Alle nieuws