Adviespol wint Sterkste Schakel

Meer dan alleen administratie ...
Meer
Beleidsadvies
Wilt u beleid ontwikkelen en uitvoeren voor uw Oost-Europese inwoners en cliënten? AdviesPoL is een gewaardeerde gesprekspartner voor uw beleidsmakers.
Meer
“Het adres voor advies, vertaling en tolken”
Bedrijfsadvies
Hebt u arbeidsmigranten uit Oost-Europa onder uw werknemers? AdviesPoL levert kennis en ervaring om zo goed mogelijk met elkaar te werken.
Meer
Vertaling en tolken
AdviesPoL levert vertalingen en tolken voor de Poolse taal en die voor andere Midden- en Oost-Europese landen.
Meer

Wij willen de integratie van Oost-Europese migranten in Nederland bevorderen. Door advies en praktische bijstand aan bedrijven, overheden, instellingen en migranten op het gebied van ondernemerschap, cultuur, formaliteiten en taal.

Nieuws

26.03.2017

Ruim twee uur voor de Grande Finale van de Sterkste Schakel zou beginnen zag ik haar al. Eva Szalwinska van Adviespol. De onbetwiste aanvoerster van een groep vrouwen die druk en vooral in het Pools met elkaar spraken.

Meer
19.03.2017

NOORDWIJK/WADDINXVEEN – De Waddinxveense Ewa Szalwinska, eigenaar van AdviesPoL, ontving verleden week de onderscheiding ‘Sterkste Schakel, categorie dienstverlening uit handen van jurylid Leen Vonk (BBD Groep, Bodegraven): “Deze onderneemster steekt met en kop en schouders boven de andere genomineerden uit, zij is een echt mensenmens voor wie de dienstverlening aan haar cliënten veel verder gaat dan […]

Meer
Alle nieuws