Sterkste Schakel bekend

19.03.2017

Przepraszamy, ten wpis jest dostępny tylko w języku Niderlandzki. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

NOORDWIJK/WADDINXVEEN – De Waddinxveense Ewa Szalwinska, eigenaar van AdviesPoL, ontving verleden week de onderscheiding ‚Sterkste Schakel, categorie dienstverlening uit handen van jurylid Leen Vonk (BBD Groep, Bodegraven): „Deze onderneemster steekt met en kop en schouders boven de andere genomineerden uit, zij is een echt mensenmens voor wie de dienstverlening aan haar cliënten veel verder gaat dan het zuiver zakelijke” Ewa Szalwinska zelf is bijna sprakeloos: „Dit is gewoonweg wat ik graag doe”

AdviesPoL geeft advies over financiële en juridische zaken, Over instanties en scholen en over huisvesting en gezondheidszorg aan Oost-Europese migranten. Daarnaast helpt het overheden, instellingen en bedrijven om zo goed mogelijk om te gaan met hun Oost-Europese cliënten en werknemers Sinds deze maand heeft het bedrijf een tweede vestiging in Kerkdriel. Bij de prijsuitreikingin Huis Ter Duin in Noordwijk legt Ewa uit: „Als buitenlandse weet ik zelf hoe moeilijk het is om te integreren in de Nederlandse samenleving. Dat gaat niet alleen over cultuur en taal, maar ook over praktische zaken als belastingaangifte of een school vinden voor je kinderen. Ik wil met mijn bedrijf een schakel zijn tussen migranten en Nederland, op allerlei terreinen.” De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, is in 2017 alweer voor de veertiende keer gehouden.

Wróć do aktualności