Team

Oost-Europeanen in Nederland (waarvan zo’n 80% Polen) weten Adviespol na negen jaar goed te vinden. De adviespraktijk heeft inmiddels duizenden klanten die niet alleen uit de regio komen.

De kern van de dienstverlening is advies over financiële en juridische zaken, over instanties en scholen en over huisvesting en gezondheidszorg. Naast de taaltraining verzorgt AdviesPol ook tolk-vertaaldiensten.

Ewa Szalwinska: “Eigenlijk gaat AdviesPoL in op iedere vraag van haar klanten. AdviesPoL heeft een groot netwerk en onderhoud contacten met vele instanties en andere dienstverleners, zodat zij mensen met allerlei vragen kan bijstaan of doorverwijzen.”

In 2016 werd AdviesPoL genomineerd voor De Sterkste Schakel verkiezing in de Rijnstreek, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. In 2014 was Ewa Szalwinska genomineerd voor de verkiezing van de ‘Pool van het Jaar’ in de categorie Business.

In februari 2017 heeft Adviespol een nevenvestiging geopend in Kerkdriel.
Deze vestiging “AdviesPoL Maasdriel” wordt geleid door Malgosia van der Kammen. Ook op deze locatie worden alle diensten verzorgd of georganiseerd.